TRIAL NÄYTÖKSET JA VALMENNUS

TRIAL NÄYTÖKSET - Moottoripyöräakrobatiaa- yhdellä ja kahdella pyörällä

Joa Hindrén järjestää vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla ainutlaatuisia trialnäytöksiä yleisötapahtumiin ja yritystilaisuuksiin.

Joan 11 Suomen mestaruutta ja Guinnessin maailmanennätykset kertovat jotain näytösten tasosta ja temppujen vaativuudesta. Euroopan paras trialshow sisältää uskomattomia temppuja ja akrobatiaa perinteisellä kaksipyöräisellä ja uutuutena myös yksipyöräisellä moottoripyörällä (kts. galleria). Uskomatonta, mutta totta!

Showmiehenä Joa osaa ottaa yleisönsä. Näytös suoritetaan lähellä ihmisiä ja tunnelma on käsinkosketeltavissa. Joa ottaa myös yleisön mukaan esityksensä temppuihin. Hallittu hyppy yli maassa makaavien ihmisten on varmasti ikimuistoinen hetki niin maassa makaaville ihmisille, kuin muullekin yleisölle...

Joa Hindrénin trialnäytös on taatusti erilainen ja näyttävä ohjelmanumero vaikka yrityksen juhliin, messuille, tuotteiden lanseeraukseen tai asiakastilaisuuksiin. Näytös voidaan järjestää myös sisätiloissa, koska se ei vaadi suurta tilaa ympärilleen. Näytöksessä voidaan käyttää rekvisiittana ja esteinä yrityksen omia tuotteita tai Joan omia puisia esteitä. Mahdottomaltakin kuulostavat ideat voidaan  toteuttaa, Joa ajaa pyörällä paikkoihin minne muut eivät edes jalan pääse. Näytöksiä on pidetty ulkotilojen lisäksi mm. jäähallissa, ravintolassa, teatterissa, yrityksen omissa esittelytiloissa... Kaikki on mahdollista, näytös voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan hyvin joustavasti.

 

TRIAL VALMENNUS

Trialissa ei koskaan voi olla täydellinen. Siihen voi kuitenkin pyrkiä. Oikotietä huipulle ei ole, vaan sinne pääseminen vaatii tuhansia ja taas tuhansia tunteja raakaa työtä. Tietä huipulle tai kehittymistä paremmaksi kuljettajaksi voi kuitenkin tasoittaa.

Usein kehittymisen esteenä on tiedon puute tai muuten vain riittämätön kokemus lajista. On turhauttavaa toistaa samoja virheitä kerta toisensa jälkeen. Joskus pienikin vihje voi avata silmät ja auttaa ymmärtämään miten joku tietty paikka pitäisi ajaa. Lajissa ei perinteisesti ole ollut ns. virallisia valmentajia vaan yleensä jokainen on kulkenut omia polkujaan.

Valmennusapua on kuitenkin saatavilla. Joa Hindren pystyy 18. vuoden ajokokemukselle, MM-sarjan rutiinilla kertomaan ja näyttämään omalla esimerkillään kuinka jaksoa tulisi ajaa. Joskus suorituksen onnistuminen on pienestä kiinni; tällöin siihen voidaan tarvita vain pieni yksinkertainen ohje, mitä pitäisi tehdä.

Suomessa ja Pohjoismaissa Joa on valmentanut sekä yksittäisiä kuskeja, kerhojen kokoamia ryhmiä ja mm. Norjan maajoukkuetta jo neljän vuoden ajan. Parhaana saavutuksena voidaan pitää Norjan maajoukkueen nousemista B-ryhmän keskivaiheilta maailmanvalioiden joukkoon A-ryhmään maailman 10 parhaan joukkoon.

Ei ole väliä oletko huippukuski vai vasta-alkaja- onnistumisen elämyksiä on helpompi saavuttaa kun joku näyttää esimerkkiä. Valmennusta on saataville niin yksityisille kuin kerhoillekin muutamien tuntien teema-harjoittelusta laajempiin kokonaisuuksiin.