Trialia Espanjassa tammikuussa 2013

Talvi kolkuttaa taas oven takana. Mutta ei hätää; pitkän talven voi katkaista trial harjoitusleirillä Espanjassa tammikuussa. Harjoituspaikkana toimii Pascuet Offroad Center, joka sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä Andorrasta ja 2 tunnin ajomatkan päässä Barcelonan lentokentältä. Sijainti paikalla on ihanteellinen koska ajopaikat sijaitsevat majapaikan välittömässä yhteydessä, joten ajamaan pääsee suoraan aamiaispöydästä.

 

Harjoitusmaastot ovat erittäin monipuoliset ja alue valtavan suuri. Alueelta löytyy sopivat maastot niin junioreilla, harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Harjoitusviikon ajankohta on 20.1.2013-27.12013. Tällöin mm. Norwegian lentää edullisesti Helsingistä Barcelonaan. Leirin hinta on 1300,- eur joka sisältää majoituksen, 3 ateriaa päivässä, lentokenttäkuljetukset Espanjassa, pyörien kuljetukset Suomi-Espanja-Suomi, polttoaineet, öljyt ja päivän kiertoajelun Pyreneiden vuoristossa trial-pyörillä. Hintaan sisältyy siis käytännössä kaikki paitsi lennot. 

Kuvia viimevuoden leiristä löytyy lokakuun 5. päivän uutisista  www.kymalainen.net 

Harjoituspaikan sivut www.pascuetoffroadcenter.com

Mukaan mahtuu vielä 5-10 innokasta trialistia.

Lisätietoja : Joa 040-5045999 tai   Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

AJANKOHTAISTA